26 juni 2013 ~ 0 reacties

Social Sunday on the beach (Noordwijk) – zondag 7 juli

Een inspirerende meetup

Alles stroomt, is een oude wijsheid. Wie aan het strand is en naar de zee kijkt ziet het meteen. Dat water stroomt iets waardoor mensen en religies zich hebben laten inspireren.

Zondag 7 juli is iedereen welkom om inspiratie te delen vanuit dit thema met mensen van allerlei religieuze en niet-religieueze achtergronden. Vanaf 16.00 uur tot 18.00 uur zijn wij te vinden vlakbij strandtent Take2 in Noordwijk, afrit 1, Kon. Astridboulevard 101. Je kunt ons herkennen aan de gele banner van Social Sunday.  Wij nodigen je uit om iets te eten en te drinken mee te nemen om na afloop met elkaar te delen.

De bijeenkomst heeft een open karakter. Een aantal mensen spreekt een gedachte, of gedicht uit, of neemt ons mee in een ritueel. Heb je zelf iets dat je wilt toevoegen, dan wordt daar gelegenheid voor gegeven. Er wordt ook gelegenheid geboden om een kaarsje aan te steken. Met een zegenspreuk wordt de bijeenkomst afgesloten. Daarna is er ruim de gelegenheid om je eten en drinken met elkaar te delen.

Kijk voor meer info: https://www.facebook.com/events/369830146460641/