09 juli 2012 ~ 3 reacties

#SocialVondel inspirerend…


Ja, het was nat en zelfs het Groot Melkhuis was dicht. Maar Het Blauwe Theehuis bood een droog onderdak aan 22 plus Social Sunday bezoekers. Fred Omvlee vertelde over over zijn droom om oude kerken te kraken en te picknicken in parken om inspirerende ontmoetingen te hebben op de zondagmiddag. Lex Boot vertelde over het verschil tussen loopmeditatie en pelgrimage, Berthe van Soest legde de Tarot kaarten voor ons, Janneke Nijboer – de meest spraakmakende vrouwelijke theoloog van Nederland ­čÖé vertelde over de schatkist van God, Lodro Rigdzin Wengpo zong met ons een vredeslied over de elementen en we om armden elkaar terwijl we over de moederlijke liefde zongen. Veronique Lindenburg deelde de kerk en moskee loop met ons en Hermen Jan Rijks over Duurzaam Dichten. Roel -Digikerk- van Steinvoorn wijdde ons in in een experience. We dronken, aten en ontmoetten elkaar. Fred gaf de Ierse zegen voor de weg mee. Bedankt jullie allemaal, tot spoedig, ergens! Zie foto’s op Facebook