09 juni 2012 ~ 0 reacties

8 juli Social Sunday Funday in het Vondelpark

Dit jaar is het er ook weer de Social Sunday Funday in het Vondelpark! Social Sunday heeft als doel mensen uit verschillende achtergronden, werkvelden en religies met behulp van de sociale media Twitter, Facebook en LinkedIn bij elkaar te brengen. We doen dag op 8 juli.
Toegang en deelname zijn natuurlijk gratis. Neem je eigen kleed, hapjes en drankjes mee, genoeg voor jezelf en een ander Dit jaar met de verhalen van Ds. Fred Omvlee die de zeeën rond Caraïbisch Nederland bevoer en hielp de beveiligen maar ook een bezoek bracht aan Graceland en het graf van de King, Elvis Presley. Kinderen kunnen meedoen aan het hinkelspel of zich vermaken in de nabijgelegen speeltuin. Vergeet ook je eigen instrument niet, als je ons aan het zingen kunt krijgen ben je extra welkom. Locatie: Vondelpark, ergens aan de Overtoomzijde, (in de buurt van www.grootmelkhuis.nl) Kijk maar rond voorbij het beeld van Vondel. Op 8 juli vanaf 16.00 uur tot 19.00 uur. Volg het op Twitter via @socialsundaynl of via hashtag #SocialVondel, zie ook: www.socialsunday.nl