11 juli 2011 ~ 0 reacties

Impressie #SocialVondel

We konden elkaar vinden tussen Groot Melkhuis en kinderbad: Frank G. Bosman met een mooie column, gezin, gitaar en wijn; @basalk onderhield de twitterfountain, @sergiofelter en @fromvlee waren gastheer. @BerthevanSoest begeleidde ons via de zonnespiraal van Sint Jan naar Christus, en naar onszelf. @Tjanneke vertelde een knuffelverhaal, @Lex_Boot liet de wijn rondgaan als meditatief moment. Rabbijn David zong een Hebreeuwse psalm en @fromvlee sprak een pelgrimszegen uit. En er waren veel ontmoetingen onderling: @steinvoorn, @kruithoph, @Jolandadane, @digikerk waren er; @lodrorigdzin was in gedachten bij ons net als @isidorusweb.  Zie fotostream1 en fotostream2 Wij van Social Sunday wensen je een Social Summer! Tot later!Foto's voorjaar 2011 1792