02 juli 2011 ~ 0 reacties

10/7 Social Funday #SocialVondel

Op zondagmiddag 10 juli is er een Social Sunday picknick in het Vondelpark. Social Sunday heeft als doel mensen uit verschillende achtergronden, werkvelden en religies met behulp van de sociale media Twitter, Facebook en LinkedIn bij elkaar te brengen. Social Sunday is in 2009 begonnen als LinkedInchurch en won in 2010 een TEDxChallenge Ideas Worth Doing badge voor haar multireligieuze Twitterdienst.
Toegang en deelname zijn natuurlijk gratis. Neem je eigen kleed, hapjes en drankjes mee, genoeg voor jezelf en een ander en luister naar ‘de meest spraakmakende theoloog van 2011’ Frank G. Bosman en mediteer met boeddhistische monnik Lodro Rigdzin Wangpo. Kinderen kunnen hun knuffel meenemen en spelen op het verhalenkleed van dominee Janneke Nijboer of meedoen aan het hinkelspel. Tarot-kenner Berthe van Soest laat ons de zonnespiraal lopen. Vergeet ook je eigen instrument niet. Ook Halalluja van kunstenaar Aad Kruiswijk zal te zien zijn. Locatie: Vondelpark, ergens aan de Overtoomzijde, vanaf 16.00 uur tot 19.00 uur. Volg het op Twitter via @socialsundaynl of via hashtag #SocialVondel, zie ook: www.socialsunday.nl