12 mei 2011 ~ 1 reactie

Zondag: over technologie en inspiratie

Motiv – ‘the Delft Center for Development of Spirituality in Profession and Business‘- en Social Sunday nodigen je uit onder de titel: Thank God for Technology!. In de reeks zingvechthuilbidLACHwerkenbewonder hebben we het a.s. zondag over de goddelijke humor van de technologie: Chris Verhoeven, associate professor in nanotechnologie in Delft zal spreken, Frank Bosman, cultuurtheoloog uit Tilburg, genomineerd als meest spraakmakende theoloog van 2011, Wouke Lam, Strategisch Adviseur Diversiteit bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Günther Sturms, studentenpastor in Delft. Ook is er een meditatie o.l.v. Lodro Rigdzin Wangpo in (uniek!) een speciaal samengestelde SecondLife omgeving. De meditatie wordt live gestreamd, met medewerking van SL residents. Er is volop gelegenheid tot ontmoeten, linken, en borrelen.  Tweets met #Motiv015 worden geprojecteerd.

Zondag 15 mei, 15.00-17.00 uur

locatie: Motiv, Voorstraat 60, 2611 JS Delft, toegang gratis. Vanaf Delft NS 15 minuten lopen.

Hans van Drongelen, Renske Oldenboom, Lodro Rigdzin Wangpo, Bas van der Bent, Sergio Felter, Fred Omvlee