29 januari 2011 ~ 0 reacties

Social Sunday 20 februari: BID met Sa’id Vanenburg e.v.a.

Het seizoen van Social Sunday 2011 begint goed op 20 februari! Met de trotse TEDx button op! Oude_kerk_Interieur
Met twitteraar @klapster en musicus Christiaan Winter aan onze zijde, gaat Social Sunday in 2011 verder met de reeks ‘zingvechthuilbidlachwerkenbewonder’, en zijn we toe aan BID! Social Sunday vindt plaats op zondag 20 februari 2011 van 16.00 uur tot 17.00 uur in het Hoogkoor van de Oude Kerk, Amsterdam. Intro over bidden, stellingen, een gesproken column over bidden door moslim en ‘boekdromer’ Sa’id Vanenburg, die twittert als @ietsmetwoorden; muziek van en door DJ Jacob Lekkerkerker; gebeden via Twitter en het herschrijven van klassieke gebeden. Daarna is er soep, broodjes en ontmoeting. Om 18.00 uur vinden de door ons herschreven gebeden hun plek in het klassieke Avondgebed met improvisaties. De spiritualiteit van de oudste kerk van Amsterdam ondersteund met de Social Media anno Domini 2011!
Tweets naar @socialsundaynl of #Bid

Groet van Social Sunday! Bas, Sergio en Fred

Grotere kaart weergeven