15 november 2010 ~ 1 reactie

Social Sunday bij NCRV en Zinzoekers

De NCRV-gids maakt melding van Social Sunday als vernieuwend fenomeen in de wereld van religie en internet. Wat is het? Een ‘alternatieve kerkdienst’, een TEDx-event, een combinatie van kerk en kroeg, coaching en meditatie? Het is elke keer anders.
In de Muiderkerk, Amsterdam op 7 november sprak humanistisch raadsman en ‘raadsmanonline’ Gijsbert van Eijsden over zingvechtHUILbidlachwerkenbewonder in het UMC

Bob Salvini from Raadsmanonline on Vimeo.

en Floor Wittink en Brechtje Roos namen ons met saxofoon en blokfluit en onze eigen stem mee in een Tune In workshop. OK, de internetverbinding was ‘voor verbetering vatbaar’, maar toch was het goed, met o.a. onze vaste Tweets uit de VS. Volgende keer: zingvechthuilBIDlachwerkenbewonder, plaats en locatie NTB.
Wil je ook een Social Sunday in jouw plaats en/of kerk/podium? Nodig ons uit: mail naar org@socialsunday.nl of bel +31-6-53441895
Donderdag 18 november wordt Social Sunday ook belicht door Fred Omvlee op het grootste nationale evenement over Religie en Internet Zinzoekers in de Mozes & Aaronkerk. Met als key note spreker social media expert Erwin Blom (VPRO, The Crowds). Geef je op via www.zinzoekers.nl