28 oktober 2010 ~ 1 reactie

Huil! @SocialSundaynl, 7/11

Huilen via Social Media tijdens Social Sunday, 7 november a.s.
Op zondag 7 november vindt in de Muiderkerk aan de Linnaeusstraat 37, Amsterdam de 5e Social Sunday plaats met als thema Huil!
Social Sunday wil inspireren en mensen bij elkaar brengen met behulp van de sociale media. Na de geslaagde LinkedIn-kerkdienst van september 2009 en de wereldprimeur van de Twitterdienst op 26 september 2010 (met tweets tot in Chili en Japan) gaat het team van Social Sunday door met de reeks ‘zingvechtHUILbidlachwerkenbewonder’. Presentator is Sergio Felter, humanistisch raadsman Gijsbert van Eijsden van raadsmanonline.nl zal spreken en ‘muziekzendeling’ Brechtje Roos en saxofonist Floor Wittink zullen een Tune In workshop leiden over huilen. Er is gelegenheid om in ‘one minute of inspiration’ te zeggen wat je te vertellen hebt. Social Sunday dominee Fred Omvlee sluit af met stilte en een zegen voor alle social media adepten.
Tweets met reacties, gedachten & gebeden naar @socialsundaynl of met #socialsunday worden gezien door aartstwitteraar Bas van der Bent en geprojecteerd op het backchannel.
Locatie: Muiderkerk, Linnaeusstraat 37, 1093 EG Amsterdam. Aanvang: 20.00 uur. Toegang is gratis. Na afloop borrel met collecte voor goed doel. info: www.socialsunday.nl
Huilen via Social Media tijdens Social Sunday, 7 november a.s.
Op zondag 7 november vindt in de Muiderkerk aan de Linnaeusstraat 37, Amsterdam de 5e Social Sunday plaats met als thema Huil!
Social Sunday wil inspireren en mensen bij elkaar brengen met behulp van de sociale media. Na de geslaagde LinkedIn-kerkdienst van september 2009 en de wereldprimeur van de Twitterdienst op 26 september 2010 (met krantenberichten en tweets tot in Zuid-Amerika en Japan) gaat het team van Social Sunday door met de reeks ‘zingvechtHUILbidlachwerkenbewonder’. Presentator is Sergio Felter, humanistisch raadsman Gijsbert van Eijsden van raadsmanonline.nl zal spreken en ‘muziekzendeling’ Brechtje Roos en saxofonist Floor Wittink zullen een Tune In workshop leiden over huilen. Er is gelegenheid om in ‘one minute of inspiration’ te zeggen wat je te vertellen hebt. Social Sunday dominee Fred Omvlee sluit af met stilte en een zegen voor alle social media adepten.
Tweets met reacties, gedachten & gebeden naar @socialsundaynl of met #socialsunday worden gezien door aartstwitteraar Bas van der Bent en geprojecteerd op het backchannel.
Locatie: Muiderkerk, Linnaeusstraat 37, 1093 EG Amsterdam. Aanvang: 20.00 uur. Toegang is gratis. Na afloop borrel met collecte voor goed doel. info: www.socialsunday.nl of mail: org@socialsunday.nl


Grotere kaart weergeven

PS: Social Sunday werkt ook mee aan Zinzoekers op het Web, de grote bijeenkomst over Religie en Internet op 18 november Mozes & Aaronkerk Amsterdam, zie www.zinzoekers.nl