18 oktober 2010 ~ 0 reacties

Huil! 7/11 Muiderkerk

Social Sunday is een inspirerende bijeenkomst met behulp van de sociale media. We kijken terug op een geslaagde Twitterdienst in de Vincentiuskerk met inspirerende ontmoetingen over Compassie en met reacties vanuit de VS, en persaandacht tot in Spanje, Chili, Venezuela en Japan. Op zondagavond 7 november 2010 strijken we neer in de Muiderkerk, Linnaeusstraat 37, 1093 EG Amsterdam. Thema is HUIL, in de reeks zingvechthuilbidlachwerkenbewonder.
We hebben sprekers, muziek, stilte, tweets, kaarsen een zegen en Brechtje en Floor van Tune In zullen een workshop over Huilen leiden. Je kunt tweeten naar @socialsundaynl of met #Huil. Aanvang is 20.00 uur. Zie ook website www.socialsunday.nl of de Facebookgroep .
Hartelijke groet,
Bas, Sergio en Fred
org@socialsunday.nl

Muiderkerk

Muiderkerk