18 mei 2010 ~ 0 reacties

30/5 met Sheida, Bryan, Martijn!

Als sprekers voor Social Sunday#4, 30/5, Bijlmer Parktheater, 16.00 uur komen Sheida Mohebbi, Bryan Diender en Martijn Arnoldus. Zij zullen vertellen wat hen inspireert, oftewel ‘Waar vecht jij voor?’

Sheida Mohebbi is trainer en coach vanuit passie en levenskracht

Sheida Mohebbi

Bryan Diender is  oprichter van The Next Initiative: sociale innovatie door de sociale media:

Bryan

Martijn Arnoldus is winnaar van de Gouden Webfish Award 2010 voor de website ELG Haarlem en projectmanager van Nederland Kennisland .

Martijn Arnoldus

Locatie: Bijlmer Parktheater, Anton de Komplein 240, 1102 DR A’dam-ZO

Toegang voor Social Sunday is gratis, borrel voor eigen rekening 😉

Meld je komst alvast op Facebook: http://bit.ly/cKJ6k4 en zie wie er ook komen.

Routebeschrijving: Op station Amsterdam Bijlmer ArenA stoppen treinen uit Amsterdam CS, Schiphol en Utrecht en diverse spitsbussen. Metrolijnen 50 en 54, GVB bussen: 44, 45, 46, 47 en 49, BBA lijnen: 120 en 126, Connexxion: 102, 158 en 175, de
Zuidtangent (300 en N30 – nachtbus).

Looproute:
Het Bijlmer Parktheater is vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA na een wandeling van circa 10 minuten te bereiken. Vanuit de centrale stationshal uitgang ArenA Boulevard loopt u richting winkelcentrum ‘Amsterdamse Poort’
(rechtsaf). Op het grote Bijlmerplein loopt u richting het Anton de Komplein. U komt uit op het kleine Bijlmerplein. loop langs de plantenzaak/Dixons en langs Albert Heijn. Na het viaduct ziet u het Bijlmer Parktheater aan de overkant
van het Anton de Komplein rechts (nog 3 minuten lopen), naast het Sportcentrum.

Grotere kaart weergeven