12 mei 2010 ~ 0 reacties

Zo 30/5 SocialSunday#4 Bijlmer Parktheater

Social Sunday nodigt je uit om  zondag 30 mei, 16.00 uur, te gast te zijn bij Social Sunday#4 in het Bijlmer Parktheater. Ernestine Comvalius, directeur BPT, werkt gastvrij mee. We zijn toe aan (zing), VECHT!, (huil, bid, lach werk & bewonder…). Wil je actief meedoen: laat het weten: org@socialsunday.nl. Wil je komen: kom!

Locatie Bijlmer Parktheater: Anton de Komplein 240
1102DR AMSTERDAM. Aanvang: 16.00 uur, borrel 17.00 -19.00 uur.

In september 2009 vond de eerste Social Sunday plaats onder de noemer LinkedIn Church. Social Sunday is een ongeorganiseerd georganiseerde bijeenkomst over wat mensen inspireert, rond de social media LinkedIn, Facebook & Twitter. Motto: Inspiring, linking & drinking! Initiatiefnemers waaronder Sergio Felter en Fred Omvlee doen het elk vanuit verschillende achtergronden en kwaliteiten. Uitgangspunten zijn: We hebben meer overeenkomsten dan verschillen, en: we zijn allemaal verbonden.
Social Sunday werd sindsdien opgemerkt door Nu.nl, Vrij Nederland, Trouw en Metro. We staan open voor mensen uit alle verschillende religies, werkvelden, vakgebieden, interesses: vertel ons wat jou inspireert. Voor dit seizoen werken we met de thema’s Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder. We zijn op 30 mei toe aan Vecht! Denk aan de vraag: Waar vecht jij voor/om? Je kunt je vooraf melden als spreker of één minuut standup spreektijd krijgen. We eindigen met stilte, kaarsen aansteken en een afsluitende zegen. We ontmoeten elkaar verder tijdens de aansluitende borrel. Toegang is gratis, borrel is voor eigen rekening. Meer info: http://www.socialsunday.nl, twitter: www.twitter.com/socialsundaynl of mail: org@socialsunday.nl
PS: Social Sunday werkt ook mee aan de Twitterdienst op zondag 26 september 2010, Vincentiuskerk Amsterdam en aan de conferentie Zinzoekers op het Web, donderdag 18 november 2010, Mozeshuis AmsterdamIn september 2009 vond de eerste Social Sunday plaats onder de noemer LinkedIn Church. Social Sunday is een ongeorganiseerd georganiseerde bijeenkomst over wat mensen inspireert, rond de social media LinkedIn, Facebook & Twitter. Motto: Inspiring, linking & drinking! Initiatiefnemers waaronder Sergio Felter en Fred Omvlee doen het elk vanuit verschillende achtergronden en kwaliteiten. Uitgangspunten zijn: We hebben meer overeenkomsten dan verschillen, en: we zijn allemaal verbonden.
De eerste Social Sunday vond plaats als LinkedIn Church in september 2009. Social Sunday werd sindsdien opgemerkt door Nu.nl, Vrij Nederland, Trouw en Metro. We staan open voor mensen uit alle verschillende religies, werkvelden, vakgebieden, interesses: vertel ons wat jou inspireert. Voor dit seizoen werken we met de thema’s Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder. We zijn op 30 mei toe aan Vecht! Denk aan de vraag: Waar vecht jij voor/om? Je kunt je vooraf melden als spreker of één minuut standup spreektijd krijgen. We eindigen met stilte, kaarsen aansteken en een afsluitende zegen. We ontmoeten elkaar verder tijdens de aansluitende borrel. Toegang is gratis, borrel is voor eigen rekening. Meer info: http://www.socialsunday.nl, twitter: www.twitter.com/socialsundaynl of mail: org@socialsunday.nl
PS: Social Sunday werkt ook mee aan de Twitterdienst: zondag 26 september 2010: multireligieuze ontmoeting in Vincentiuskerk Amsterdam:Twitterdienst meets Social Sunday!

Social Sunday denkt verder mee met de organisatie van Zinzoekers op het web: de spannende conferentie over geloof en internet op 18 november 2010 in het Mozeshuis, Amsterdam.