26 februari 2010 ~ 0 reacties

Social Sunday 20/3 op Kerk&Gemeente

Social Sunday is te gast op de beurs Kerk & Gemeente op zaterdag 20 maart, Jaarbeurs Utrecht.
Op zaterdag 20 maart zal op de beursvloer de uitreiking plaatsvinden van de Webfish Awards. 138 Nederlandse christelijke websites hebben zich ingeschreven voor de jaarlijkse verkiezing van beste christelijke website. De Webfish Awards zijn een initiatief van de IKON en de Protestantse Kerk in Nederland. Inmiddels zijn ook de Raad van Kerken en de Stichting Leve de Kerk bij het project betrokken.

De Awards worden toegekend in twee categorieën, namelijk de prijs voor beste kerkelijke website (70 inzendingen) en de prijs voor de beste overige, christelijke website (68 inzendingen). De presentatie van de uitreiking is in handen van Yko van der Goot (NCRV Radio, Schepper & Co).

Tijdens de prijsuitreiking treedt ook het gospelkoor The Witnesses uit Ermelo op. Daarnaast is er een live versie van het IKON-televisieprogramma Het Vermoeden te zien. Presentatrice Annemiek Schrijver interviewt Fred Omvlee, initiatiefnemer van het social media project ‘Social Sunday’, en praat met hem over zinzoekers en internet.

De uitreiking van de Awards zal plaatsvinden op zaterdag 20 maart vanaf 14.30 uur op het Content-terras.