01 februari 2010 ~ 0 reacties

Zondag a.s., Zing! met @bregisback en Wynanda Zeevaarder

@bregisback

@bregisback

Wynanda Zeevaarder
Zing! is het motto van Social Sunday #3, a.s. zondag 7 februari om 16.00 uur in VE90. Twitteraar Bregje (@bregisback) breekt het ijs en zangeres Wynanda Zeevaarder zal ons vertellen over de stem en ons laten zingen!
De sfeervolle villa VE90 -dankzij het Studentenpastoraat- is om 15.30 uur open en 16.00 uur beginnen we: Welkom, Bregje, Wynanda, pauze, 1 minuut inspiratie voor wie ons wil prikkelen, stilte ingeleid door Fred en de gelegenheid een kaars aan te steken, 17.00 uur: borrel en ontmoeten.
Toegang gratis, -een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld- borrel voor eigen rekening.
Groet, Sergio, Maarten & Fred, mail: org@socialsunday.nl

PS: Lees wat Vrij Nederland (16 jan 2010) schreef over Social Sunday: Echte vrienden zitten offline
http://www.vn.nl/Wad-mediabank-pagina/Echte-vrienden-zitten-offline.htm