19 januari 2010 ~ 0 reacties

Social Sunday in Vrij Nederland

Vrij Nederland schrijft deze week over Social Sunday in het artikel “Echte vrienden vind je offline”:
“Er zijn nog veel meer inititatieven om de digtale wereld naar de echte wereld te brengen. Krijgsmachtpredikant Fred Omvlee kreeg enorme weerklank met de LinkedIn-kerkdienst die hij afgelopen zomer bedacht en waarmee hij de leden van LinkedIn ook écht aan elkaar wil linken. Alleen al de aankondiging op LinkedIn van de eerste editie eind september leidde tot een overweldigende publiciteitsgolf. Sinds de tweede LinkedIn-dienst in november is de naam omgedoopt in Social Sunday, omschreven als een ‘tweemaandelijkse ongeorganiseerde georganiseerde bijeenkomst over wat mensen inspireert, rond de social media LinkedIn, Facebook & Twitter” Onder het motto: ‘Inspiring, linking & drinking”,
artikel door Erwin Wijman, VN 16 januari, p90