17 november 2009 ~ 0 reacties

Things to Come

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de 2e Social Sunday. Zondag 29 november, begin van de Adventstijd, gaat het over de ‘Things to come’. Wat gaat er gebeuren? Wat verwachten we van de social media, van de samenleving, van onszelf? Social Imagineers denken erover na. Chief imagineer Abdul-Rahman Advany (@advany) is bereid gevonden erover met ons van gedachten te wisselen. Steven Kruyswijk (@kruithoph) vertelt over 2012. Er zullen momenten van standup inspiratie zijn en de vraag: Hoe ben jij stil? Luidruchtige muziek komt van Waarschuwing voor de Scheepvaart.
Gastvrij onderdak hebben we gevonden op sociëteit LANX, NZ Voorburgwal 167. (Bereikbaar vanaf CS met tram 1,2,5, uitstappen Magna Plaza/Paleis op de Dam). Om 16.00 uur beginnen we, er is een bar, toegang is gratis, de borrel is voor eigen rekening.
Er kan getwitterd worden, gefacebookt en gelinked!