02 november 2009 ~ 3 reacties

Imagine: Advany and things to come!

Social Sunday 29 november a.s. heeft als thema “Things to come” – 2 sprekers, muziek en ruimte voor stilte zullen de onderdelen zijn van het programma dat om 16:00 zal beginnen. We zijn op dit moment op zoek naar een passende locatie en het lijkt erop dat die gevonden is, maar nog heel eventjes geduld voordat we het zeker weten ­čÖé

Wel zeker is dat Abdul-Rahman Advany zal vertellen over zijn manier van werken met zijn bedrijf Social Imagineers. Inspiratie vanuit de gedachte dat je ook betaald kan krijgen op basis van hoe mensen je werk waarderen, en erop vertrouwen dat je opdrachten krijgt, delen, open staan. Hoe werkt dat?

Wereldmuziek met zigeunerroots wordt gespeeld door Waarschuwing voor de scheepvaart.

Als laatste zijn we nog aan het kijken hoe we een rustpunt in de middag kunnen bouwen. We denken na over een idee rondom het thema stil zijn. Het kan sterk werken om stil te zijn met anderen. De vorige keer waren er veel mensen blij met de mogelijkheid om een kaars aan te steken, om na te denken. Misschien weer zoiets?

Als jullie ideeen hebben hoe we inspiratie kunnen delen, laat het weten in de comments of twitter @socialsundaynl

Sergio, Maarten & Fred org@socialsunday.nl